PROJECT NEWLAND

When this Family's Basement was hit by a flood they were forced to do a full gut of their 1960's Basement. This was a blessing in disguise as it had not been redecorated since the 60's - We took advantage by redesigning it! With the client's changing needs we created a space perfect for 3 generations to share. We lightened the dark space up and updated all of the furniture. We stuck with the client's wishes for a more classic, timeless look.  The new space includes a gas fireplace, raised ceilings, new flooring, furniture and decor. This Project was also the recipient of an Award in 2019 from the Decorator's and Designer's Association of Canada in the Category of - Interiors including Construction Under 45K

Before & After Photos
DDA_AWARD_2019.png
Screen Shot 2019-04-06 at 10.23.38 AM.pn
IMG_2140.jpg

BEFORE PHOTO

Before photo